gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing 美国 主页 官网 首页 网址 中国 中文客服 China

 Catalan  Motlles de preformes PET, màquina demmotllament per injecció de preformes PET, màquina demmotllament


Hisson Plastic Machinery Co, Ltd és un fabricant xinès de màquines d'emmotllament per injecció de plàstic, màquina d'emmotllament per bufat PET, motlles de preformes PET i motlles de bufat, també oferim una línia de producció completa per a la producció de preformes PET, ampolles de PET i altres productes de plàstic . La nostra empresa compta amb més de 20 anys d'experiència en el camp de la maquinària de plàstic, especialment per a premses de PET, injecció i bufat d'ampolles, tenim una àmplia experiència i know-how.

Les nostres màquines d'emmotllament per injecció tenen el certificat CE, Techmation PLC, i la majoria dels components són de marca famosa internacional com Vickers, Scheneider, Yuken, Sumitomo, Omron, etc. Models de màquina de força de tancament de 96 Ton fins a 1250Ton.
Disposem de màquina automàtica d'emmotllament per bufat PET i màquina d'emmotllament per bufat PET per semioutomàtic, oferim model de màquina adequat segons la producció de diferents ampolles, des de petites ampolles de 10 ml que bufen fins a ampolles de 5 galons.

Per a motlles de preformes PET, és porta de vàlvula, tipus d'estanquitat d'aire, cua molt curta a la part inferior de la preforma, màx. cavitats a 72.
Fosa de nucli i cavitat de part acer S136, estructura de motlle de acer P20.
Garantia del motlle amb vida de 2 milions de tirs, això és mínim. utilitzant la vida, amb un bon manteniment, els motlles es poden utilitzar durant almenys 10 anys.

Hisson Plastic Machinery Co.,Ltd.

Concerned Person: Mr.Zenger Hep (Export Manager)

What's app/Wechat/Mobile: +86-138-5827-7834

Skype: zenger.hep

Tel: +86-574-87170279(Sales)/+86-574-87170438

Email: sales@hisson.com

Homepage:  www.hisson.com

Sales/Post Add.: Room 705, No.2-6, Green Life Square, Simingzhong Road, Yinzhou, Ningbo,315100, China

Production Plant: Louai village Industrial zone, Chunhu town, Ningbo, 315100, China.   

Main Products: Plastic injection molding machine, PET bottle blow molding machine, PET preform moulds, cap moulds, PET bottle moulds, Plastic moulds.


Share in All Languages

My Other Articles