gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing 美国 主页 官网 首页 网址 中国 中文客服 China

 Albanian  Shufra me kokë për të gjitha madhësitë


Nga faqja e internetit më poshtë, mund të gjeni informacionin e mëposhtëm rreth shufrës së filetuar, tabelën e çmimeve sipas madhësive, materialit, trajtimit sipërfaqësor dhe standardit, parametri teknik përfshin
diametri, gjatësia, sasia minimale e renditjes, Vizatimet përfshijnë vizatime 2D dhe 3D
http://www.fastenerinchina.com/shop/category/stud-threaded-rod-threaded-rod-type-2-572

 Fastener in China

Tel:86-532-80916253

Email:edwin@youjia-china.com

www.fastenerinchina.com


Share in All Languages

My Other Articles