gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China

 Indonesian Sunda  SXAE-107-11 pinuh otomatis Chain Tipe 1 Screen Printing na 1 Hot Stamping Mesin Pikeun kerung Cipond




Ngaran Produk:
Chain pinuh otomatis Tipe 1 Screen Printing na 1 foil Stamping mesin Pikeun kerung Cipondoh, Tangerang
aplikasi:
keur midang cylindrical, lipsticks atanapi sleeves kalam,
percetakan multicolor, tanpa titik pendaptaran warna.
Fitur:
loading sabuk otomatis;
otomatis seuneu perlakuan;
transmisi ranté;
euweuh produk euweuh fungsi print;
dipingpin Sistim UV curing, waktos hirup deui, hemat energi, sistem UV listrik pilihan;
kontrol purwakarta na layar toél tampilan;
unloading otomatis;
Operasi kaamanan mibanda standar CE;
panas stamping sirah pilihan.
parameter:
speed percetakan: 3000 Potongan / jam,
Ukuran percetakan: Cap diaméterna 15-34mm, panjangna 25-60mm;
diaméterna botol 20-65 mm, panjangna 25-150 mm,
tekanan hawa dikomprés: 6-8 Bar,
Elpiji: 1,5 Bar,
Dimension: L 2250 * W 1360 * H 2280 mm,
Kakuatan: AC 380V, 3-Phase, 50HZ / 60HZ
-------------------------------------------------- -------
logam paeh dipanaskeun, foil warna, holographic foil, print cap, pencét citak, foil grafis, merk kasohor komponén pneumatic sareng komponenana éléktron.
benefit: ramah lingkungan, teu kimiawi sarta pembuangan runtah, durability, nilai tinggi ditambahkeun, ongkos effective.in-imah R u0026 D tambah tooling jeung manufaktur capabilities.precise Sistim efisien stabil.
permanén dibikeun ka mechanism.versatile product.patented sarta percetakan universal machinery.optional modél usaha Rotary atanapi ranté system.OMRON Megapolitan PANISONIC SMC AIRTAC Schneider MITSUBISH komponén utama
ékspor pikeun loba countries.hopper Éropa; Lift loading; mangkuk nyoco pilihan, visual jeung optik fiber register pilihan,
sirah percetakan; bolong pigura; rotasi; wadahna nepi / handap; jigs; aci jeung akurasi pangalusna
Sistim kaamanan ngeunaan kaamanan panto ngageser, sistem pilihan cacah,

ShenZhen SX Automation Equipment Co., Ltd

Major Products: 

Fully Automatic Screen Printing/Hot Stamping Equipment

Fully Automatic Heat Transfer/ Pad Printing Machine  

Fully Automatic Assembly Line

Fully Automatic Leak Detection Mechanism



Office Address: 

Room 716, Building 2, Vanke Xingchen Building, Xinqiao Street, Baoan District

Shenzhen, Guangdong Province, China. ZIP: 518125


Factory Address: 

Building A42, XinWei Fourth Industrial Zone, No 359 Jianggong 1st Road,

(XinZhuang Community), MaTian Street, Guangming District, ShenZhen City,

 GuangDong Province, China. ZIP: 518106

 

Contact: Lillian Zhang  (International Business Developer)

Tel0086-13357135557

Whatsapp: +86 13357135557

Wechat: foreverDforever

Email: lillian@sxautomatione.com

https://www.sxautomatione.com

Share in All Languages

My Other Articles