gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 YouTube多频道群控软件 外甩计划 谷歌系平台 谷歌系网站 Youtube多语种营销 谷歌系推广平台 以外商母语营销 主页 官网 外贸推广 外贸甩手掌柜计划 首页 网址 外贸营销 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 谷歌系三剑客 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Indonesian Javanese  SXAE-412 kanthi otomatis CNC 4 werna peralatan printing layar (mesin servo)


Jeneng produk: mesin cetak otomatis werna CNC 4 (mesin servo)
Aplikasi:
multifunctional, rotary, multicolor, kanggo obah silinder lan oval, botol kaca anggur, botol kaca arak, botol kaca, tabung kaca, cangkir, muff dll.
Fitur:
1. Sistem loading otomatis, robot servo multi axis.
2. Sistem tabel indeksasi, akurasi paling apik.
3. Sistem printing otomatis, kabeh servo didisain: print head, bingkai bingkai, rotasi, wadah munggah / mudhun, kabeh didorong dening mesin servo.
4. Kabeh jig sing nganggo motor servo individu sing digeser, kanggo rotasi.
5. Ganti cepet lan gampang liwat, saka siji produk menyang liyane. Nyetel paramèter mung ing layar tutul.
6. Sistem UV curing LED, wektu urip sing luwih suwe, daya energi.
7. Unloading otomatis, robot servo.
8. Operasi safety with CE.
Pilihan:
1. Kepala bisa diganti, kepala stamping panas, printing layar akeh lan stamping panas.
2. Sistem vision vision kamera, kanggo produk silinder, tanpa titik registrasi, kanggo ngilangi garis cetak.
Parameter:
Kacepetan percetakan: 1800-2100 Potongan / jam (luwes bisa ditemokake lan dicithak)
Printing area: Diameter 30-90mm, Dhuwur 80-220mm
Tekanan udara ingkang dipun teken: 6-8 Bar
Ukuran mesin: L 5400 * W 5000 * H 2400mm
Daya: AC 380V, 3-Phase, 50Hz / 60Hz, 23Kw (UV konvensional), 5KW (LED UV)
-------------------------------------------------- ----------------------------------------
kemampuan lan kinerja sing dhuwur, daya tahan sing langgeng, nambah wektu siklus,
ngurangi biaya tenaga kerja, biaya efektif, CE standard.precisely cetak gambar lan grafis, operasi prasaja, kualitas dhuwur nyetel otomatis otomatis CNC 4 werna layar servo motor sistem manufaktur.
khusus dirancang otomatis CNC 4 warna layar peralatan servo servo motor.
cepet ganti, luwih efisien produksi,
custom-made kanthi otomatis CNC multicolor screen printing servo system Factory.
print meh wae substrate, adhesion apik lan tinta opacity kanggo printing,





SX Automation Equipment Co., Ltd

Major Products: 

Fully Automatic Disposable Plane and N95 Medical Mask Machine

Fully Automatic Screen Printing/Hot Stamping Equipment

Fully Automatic Heat Transfer/ Pad Printing Machine  

Fully Automatic Assembly Line

Fully Automatic Leak Detection Mechanism


Office Address: 

18C, Building 4, Area A, MingHao LiCheng, ShangXing South Road, XinQiao Street, Bao’An District, ShenZhen City, China.

Factory Address: 

No 379 ChangFeng Street, GuangMing New District, ShenZhen, GuangDong, China.


Contact: Lillian Zhang  (International Business Developer)

Tel 0086-13357135557

Whatsapp: +86 13357135557

Wechat: foreverDforever

Email: lillian@sxautomatione.com


Contact: Lisa (International Sales)

Email: lisa@sxautomatione.com

https://www.sxautomatione.com



Share in All Languages

My Other Articles