gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 YouTube多频道群控软件 外甩计划 谷歌系平台 谷歌系网站 Youtube多语种营销 谷歌系推广平台 以外商母语营销 主页 官网 外贸推广 外贸甩手掌柜计划 首页 网址 外贸营销 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 谷歌系三剑客 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Indonesian Sunda  SXAE-412 pinuh otomatis CNC 4 kelir parabot layar percetakan (mesin servo)


Ngaran produk: pinuh otomatis CNC mesin layar 4 kelir percetakan (mesin servo)
aplikasi:
multifunctional, usaha Rotary, multicolor, pikeun cylindrical sarta objék oval, botol anggur kaca, botol minuman keras kaca, kendi kaca, tabung kaca, cangkir, mugs jsb
Fitur:
1. sistem loading otomatis, multi servo sumbu robot.
2. sistem tabél Indexing, akurasi pangalusna.
3. sistem otomatis percetakan, sadaya servo disetir: sirah percetakan, pigura bolong, rotasi, wadahna nepi / handap, sadaya disetir ku motor servo.
4. Sadaya jigs kalayan motor servo individu disetir, pikeun rotasi.
5. Gancang tur robah gampang leuwih, ti salah sahiji produk keur nu sejen. Saluyukeun parameter saukur dina layar toél.
6. LED UV Sistim curing, waktos hirup deui, hemat energi.
7. unloading otomatis, servo robot.
8. operasi Kasalametan jeung CE.
pilihan:
1. sirah bisa diganti, sirah stamping panas, percetakan layar multicolor na stamping panas babarengan.
2. Kamera Sistim visi, pikeun produk cylindrical, tanpa titik pendaptaran, kabur garis molding.
parameter:
speed percetakan: 1800-2100 Potongan / jam (adjustable keur bentukna béda jeung gambar print)
aréa percetakan: diaméterna 30-90mm, Jangkungna 80-220mm
tekanan hawa dikomprés: 6-8 Bar
Mesin dimension: L 5400 * W 5000 * H 2400mm
Kakuatan: AC 380V, 3-Phase, 50Hz / 60Hz, 23Kw (UV konvensional), 5KW (LED UV)
-------------------------------------------------- ----------------------------------------
kamampuhan tinggi jeung kinerja, durability langgeng panjang, ningkatkeun waktos siklus anjeun,
ngurangan biaya kuli, ongkos éféktif, CE standard.precisely gambar print na grafis, operasi basajan, kualitas luhur ngaropea pinuh otomatis CNC 4 kelir layar manufaktur percetakan servo Sistim motor.
tukang ngaput dijieun pinuh otomatis CNC 4 kelir layar alat percetakan motor servo.
gancang changeover, produksi leuwih efisien,
custom-dijieun pinuh otomatis CNC layar multicolor Sistim percetakan servo Kilang kitu.
nyitak ampir sagala substrat, adhesion alus tur opacity tinta keur percetakan,





SX Automation Equipment Co., Ltd

Major Products: 

Fully Automatic Disposable Plane and N95 Medical Mask Machine

Fully Automatic Screen Printing/Hot Stamping Equipment

Fully Automatic Heat Transfer/ Pad Printing Machine  

Fully Automatic Assembly Line

Fully Automatic Leak Detection Mechanism


Office Address: 

18C, Building 4, Area A, MingHao LiCheng, ShangXing South Road, XinQiao Street, Bao’An District, ShenZhen City, China.

Factory Address: 

No 379 ChangFeng Street, GuangMing New District, ShenZhen, GuangDong, China.


Contact: Lillian Zhang  (International Business Developer)

Tel 0086-13357135557

Whatsapp: +86 13357135557

Wechat: foreverDforever

Email: lillian@sxautomatione.com


Contact: Lisa (International Sales)

Email: lisa@sxautomatione.com

https://www.sxautomatione.com



Share in All Languages

My Other Articles