gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 YouTube多频道群控软件 外甩计划 谷歌系平台 谷歌系网站 Youtube多语种营销 谷歌系推广平台 以外商母语营销 主页 官网 外贸推广 外贸甩手掌柜计划 首页 网址 外贸营销 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 谷歌系三剑客 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Indonesian Javanese  SXAE-320 khusus penjahit digawe otomatis digawe CNC 3 werna layar mesin printing


Jeneng produk: Mesin pencari layar mesin kanthi otomatis CNC 3
Aplikasi: multifunctional, rotary, multicolor, kanggo produk silinder.
botol, stoples, tabung plastik lan kaca, tutup, tabung karet, plywood, lipstik dll.
Fitur:
1. Dilengkapi fungsi:
Ngemot lan mbongkar vertikal utawa horisontal;
Rotasi otomatis;
Piranti debu antistatik;
Flame pre-treatment;
Pre-register otomatis lan registrasi utama;
Ora ana artikel ora dicithak;
UV listrik opsional; Sistem UV curing LED utawa pangatusan udara panas, lan liya-liyane.
2. Prosès pilihan, stamping panas, label, transfer panas, lan varnish opsional
3. merek utama yaiku Taiwan, Prancis, Jerman, Amerika Serikat lan Jepang, kualitas apik, operasi sing gampang, registrasi akurat, dhuwur otomatisasi, cepet printing lan perawatan sing murah.
4. Operasi safety karo CE
Parameter:
Kacepetan percetakan: 2500-3600 Piece / jam (luwes beda kanggo wangun lan gambar cetak)
Ukuran Printing: Diameter 20-90mm, Dhuwur 25-220mm
Tekanan udara ingkang dipun teken: 6-8 Bar
Ukuran mesin: L 2200 * W 3000 * H 2400mm
Daya: AC 380V, 3-Phase, 50Hz / 60Hz, 17Kw (UV normal), 5Kw (LED UV)
-------------------------------------------------- -----------------------------
kemampuan dhuwur lan kinerja, daya tahan sing langgeng, nambah wektu siklus, ngurangi biaya tenaga kerja, biaya efektif, persis citra cetak lan grafis, riset lan ngembangake peralatan printing layar otomatis lan teknologi kanthi otomatis. elevator; mangkuk opsional, serat optik visual lan optik opsional, peralatan percetakan layar otomatisasi R u0026 D.
printing head; bingkai bening; rotasi; wadhah munggah / mudhun; jig; poros kanthi akurasi sing paling apik
sistem keamanan pintu sliding keamanan, sistem penghitungan opsional, kualitas baik custom-made otomatis otomatis CNC tiga werna peralatan printing lan teknologi kanggo silinder produk pabrik China.
carousel / conveyer unit cepet, cepet ganti, luwih efisien produksi,






SX Automation Equipment Co., Ltd

Major Products: 

Fully Automatic Disposable Plane and N95 Medical Mask Machine

Fully Automatic Screen Printing/Hot Stamping Equipment

Fully Automatic Heat Transfer/ Pad Printing Machine  

Fully Automatic Assembly Line

Fully Automatic Leak Detection Mechanism


Office Address: 

18C, Building 4, Area A, MingHao LiCheng, ShangXing South Road, XinQiao Street, Bao’An District, ShenZhen City, China.

Factory Address: 

No 379 ChangFeng Street, GuangMing New District, ShenZhen, GuangDong, China.


Contact: Lillian Zhang  (International Business Developer)

Tel 0086-13357135557

Whatsapp: +86 13357135557

Wechat: foreverDforever

Email: lillian@sxautomatione.com


Contact: Lisa (International Sales)

Email: lisa@sxautomatione.com

https://www.sxautomatione.com



Share in All Languages

My Other Articles