gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 YouTube多频道群控软件 外甩计划 谷歌系平台 谷歌系网站 Youtube多语种营销 谷歌系推广平台 以外商母语营销 主页 官网 外贸推广 外贸甩手掌柜计划 首页 网址 外贸营销 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 谷歌系三剑客 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Indonesian Sunda  SXAE-320 kualitas tukang ngaput alus dijieunna pinuh otomatis CNC 3 kelir layar mesin percetakan


Ngaran produk: pinuh otomatis CNC 3 kelir layar mesin percetakan
Aplikasi: multifunctional, usaha Rotary, multicolor, pikeun produk cylindrical.
botol, kendi, plastik sarta tube kaca, cap, tube karét, lapis, lipstik jeung sajabana
Fitur:
1. dilengkepan fungsi:
Nangtung atawa horizontal loading na unloading;
rotasi otomatis;
alat lebu Antistatic;
Seuneu tos perlakuan;
Otomatis pre register na register utama;
Taya artikel euweuh print;
UV listrik pilihan; LED Sistim curing UV atanapi drying hawa panas, jeung sajabana
2. Alus processing béda, stamping panas, panyiri, mindahkeun panas, sarta varnish jsb
3. brand sahiji bagian utama anu Taiwan, Perancis, Jerman, AS sarta Jepang, kualitas alus, operasi gampang, register akurat, kacida automation, percetakan gancang tur pamaliharaan low.
4. operasi Kasalametan jeung CE
parameter:
speed percetakan: 2500-3600 Potongan / jam (adjustable keur bentukna béda jeung gambar print)
Ukuran percetakan: diaméterna 20-90mm, Jangkungna 25-220mm
tekanan hawa dikomprés: 6-8 Bar
Mesin dimension: L 2200 * W 3000 * H 2400mm
Kakuatan: AC 380V, 3-Phase, 50Hz / 60Hz, 17Kw (UV normal), 5Kw (LED UV)
-------------------------------------------------- -----------------------------
kamampuhan tinggi jeung kinerja, lila durability langgeng, ningkatkeun waktos siklus anjeun, ngurangan biaya kuli, ongkos éféktif, persis gambar print na grafis panalungtikan sarta ngamekarkeun parabot layar percetakan automation pinuh sarta operasi technology.simple, pendaptaran akurat, Hopper; Lift loading; mangkuk nyoco pilihan, visual jeung optik fiber register pilihan, R u0026 D automation pinuh parabot layar percetakan.
sirah percetakan; bolong pigura; rotasi; wadahna nepi / handap; jigs; aci jeung akurasi pangalusna
Sistim kaamanan ngeunaan kaamanan panto ngageser, cacah Sistim pilihan, kualitas alus custom-dijieun pinuh otomatis CNC tilu kelir layar alat percetakan jeung technolog pikeun produk cylindrical pabrik Cina.
carousel / conveyer Unit gancang, gancang changeover, produksi leuwih efisien,






SX Automation Equipment Co., Ltd

Major Products: 

Fully Automatic Disposable Plane and N95 Medical Mask Machine

Fully Automatic Screen Printing/Hot Stamping Equipment

Fully Automatic Heat Transfer/ Pad Printing Machine  

Fully Automatic Assembly Line

Fully Automatic Leak Detection Mechanism


Office Address: 

18C, Building 4, Area A, MingHao LiCheng, ShangXing South Road, XinQiao Street, Bao’An District, ShenZhen City, China.

Factory Address: 

No 379 ChangFeng Street, GuangMing New District, ShenZhen, GuangDong, China.


Contact: Lillian Zhang  (International Business Developer)

Tel 0086-13357135557

Whatsapp: +86 13357135557

Wechat: foreverDforever

Email: lillian@sxautomatione.com


Contact: Lisa (International Sales)

Email: lisa@sxautomatione.com

https://www.sxautomatione.com



Share in All Languages

My Other Articles