gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 主页 官网 首页 网址 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Indonesian Javanese  SXAE-280 unmatchable custom-made full automatic chain type printing lan hot stamping machine




Jeneng produk: printing chain type kanthi otomatis lan mesin stamping panas
Aplikasi:
layar printing lan stamping panas gambar lan grafis ing obyek silinder, kaca utawa plastik. botol anggur kaca, omben-omben botol kaca, botol minuman kaca, tabung kaca, kaca lan plastik kontaner.
Fitur:
Gaya gaya mesin kanggo nransfer gendul. Struktur prasaja, operasi sing gampang, pangopènan sing kurang, registrasi akurat, otomatisasi dhuwur, pencetakan cepet.
2. Registrasi mekanik utawa daftar tandha visual. Akurasi warna lan werna kanggo ndhaftar.
3. PLC lan tampilan layar tutul, karo jinis sistem monitor, mesin mlaku stabil, aman, kacepetan dhuwur.
4. Dilengkapi fungsi:
Nggawe lan unloading horisontal kanthi otomatis;
Rotasi otomatis kanggo botol;
Piranti debu antistatik;
Pengobatan Flame otomatis;
Pre-register otomatis lan registrasi utama;
Ora ana artikel ora dicithak;
Sistem UV uap UV utawa LED.
5. Pilihan stamping utawa varnish panas.
6. Jeneng bagean utama yaiku Taiwan, Prancis, Jerman, Amerika Serikat lan Jepang, kualitas apik.
7. Operasi safety with CE
Parameter:
Kacepetan Printing: 1200 Piece / jam (luwes bisa ditemokake lan dicithak)
Printing area: Diameter 30-90mm, Dhuwur 80-220mm
Tekanan udara ingkang dipun teken: 6-8 Bar
Ukuran mesin: L 3400 * W 1200 * H 2200mm
Power: AC 380V, 3-Phase, 50Hz / 60Hz, 6Kw (UV normal), 3Kw (LED UV)
-------------------------------------------------- -------------------------
riset lan ngembangake mesin stamping mesin otomatis kanthi otomatis.
corong; elevator; mangkuk opsional, serat optik visual lan serat optik,
printing head; bingkai bening; rotasi; wadhah munggah / mudhun; jig; poros kanthi akurasi sing paling apik
sistem keamanan door sliding safety, sistem penghitungan opsional, R u0026 D otomatis peralatan percetakan layar.
carousel / conveyer unit cepet, cepet Éwah-éwahan, produksi luwih efisien, kualitas Ngatur apik digawe jinis chain printing layar lan imprinting peralatan pabrik kanthi otomatis.

SX Automation Equipment Co., Ltd

Major Products: 

Fully Automatic Screen Printing/Hot Stamping Equipment

Fully Automatic Heat Transfer/ Pad Printing Machine  

Fully Automatic Assembly Line

Fully Automatic Leak Detection Mechanism

Factory Address: No 379 ChangFeng Street, GuangMing New District, ShenZhen, GuangDong, China.


Contact: Lillian Zhang  (International Business Developer)

Tel 0086-13357135557

Whatsapp: +86 13357135557

Wechat: foreverDforever

Email: lillian@sxautomatione.com


Contact: Lisa (International Sales)

Email: lisa@sxautomatione.com

https://www.sxautomatione.com



Share in All Languages

My Other Articles