gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 主页 官网 外贸推广 首页 网址 外贸营销 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Indonesian Sunda  SXAE-280 unmatchable custom-dijieun pinuh otomatis tipe ranté percetakan layar tur mesin stamping pa




Ngaran produk: percetakan ranté tipe layar pinuh otomatis tur mesin stamping panas
aplikasi:
percetakan layar tur gambar stamping panas tur grafis dina objék cylindrical, kaca atawa palastik. botol anggur kaca, Likur botol kaca, botol inuman sagelas, tabung kaca, kaca sareng plastik peti lianna.
Fitur:
1.mechanical ranté-gaya nransper botol. Struktur basajan, operasi gampang, pangropéa low, register akurat, automation tinggi, percetakan gancang.
2. register Mechanical atanapi visual tanda register. Warna kana katepatan warna register.
3. purwakarta jeung tampilan layar toél, kalawan rupa sistem monitor, anu mesin ngajalankeun stabil, aman, speed tinggi.
4. dilengkepan fungsi:
Otomatis loading horizontal na unloading;
rotasi otomatis pikeun botol;
alat lebu Antistatic;
Otomatis hirupkeun perlakuan;
Otomatis pre register na register utama;
Taya artikel euweuh print;
UV atanapi LED Sistim UV curing.
5. Alus stamping panas atawa varnish.
6. The merek bagian utama anu Taiwan, Perancis, Jerman, AS sarta Jepang, kualitas alus.
7. operasi Kasalametan jeung CE
parameter:
speed percetakan: 1200 Potongan / jam (adjustable keur bentukna béda jeung gambar print)
aréa percetakan: diaméterna 30-90mm, Jangkungna 80-220mm
tekanan hawa dikomprés: 6-8 Bar
Mesin dimension: L 3400 * W 1200 * H 2200mm
Kakuatan: AC 380V, 3-Phase, 50Hz / 60Hz, 6Kw (UV normal), 3Kw (LED UV)
-------------------------------------------------- -------------------------
panalungtikan sarta ngamekarkeun pinuh otomatis foil stamping mesin Produsén.
Hopper; Lift loading; mangkuk nyoco pilihan, visual jeung optik fiber register pilihan,
sirah percetakan; bolong pigura; rotasi; wadahna nepi / handap; jigs; aci jeung akurasi pangalusna
Sistim kaamanan ngeunaan kaamanan panto ngageser, sistem cacah pilihan, R u0026 D automation pinuh parabot layar percetakan.
carousel / conveyer Unit gancang, gancang changeover, produksi leuwih efisien, kualitas tukang ngaput alus dijieunna tipe ranté percetakan layar tur imprinting parabot pabrik pinuh otomatis.

SX Automation Equipment Co., Ltd

Major Products: 

Fully Automatic Screen Printing/Hot Stamping Equipment

Fully Automatic Heat Transfer/ Pad Printing Machine  

Fully Automatic Assembly Line

Fully Automatic Leak Detection Mechanism

Factory Address: No 379 ChangFeng Street, GuangMing New District, ShenZhen, GuangDong, China.


Contact: Lillian Zhang  (International Business Developer)

Tel 0086-13357135557

Whatsapp: +86 13357135557

Wechat: foreverDforever

Email: lillian@sxautomatione.com


Contact: Lisa (International Sales)

Email: lisa@sxautomatione.com

https://www.sxautomatione.com



Share in All Languages

My Other Articles