gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 YouTube多频道群控软件 外甩计划 谷歌系平台 谷歌系网站 Youtube多语种营销 谷歌系推广平台 以外商母语营销 主页 官网 外贸推广 外贸甩手掌柜计划 首页 网址 外贸营销 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 谷歌系三剑客 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Finnish  Ip55 Sand Dust Artificial Dustprooftest -laitteen valmistajatehdasIp55 Sand Dust Artificial Dustprooftest -laitteen valmistajatehdas

IP5X IP6X: n hiekka- ja pölytestikammiot ovat 800 litraa, 1000 litraa, 1500 litraa ja 2000 litraa. Ottaen huomioon, että jotkut näytteet ovat pienempiä ja pienempiä, suunnittelimme ja valmistimme pieniä pölykammioita ja suurempia pölytulokokeita.

Hiekka- ja pölytestikammiot valmistetaan pölyn ja hiekan olosuhteiden simuloimiseksi. Näiden pölytestikammioiden avulla testataan autojen ja elektronisten komponenttien altistumista altistumiselle äärimmäisissä ympäristöolosuhteissa tuotteen tiivistymisen validoimiseksi.

Ilmavirta kiertää ylöspäin pohjasta, puhaltaa pölykierron ja pakottaa pölyä näytteiden ympärille. Kaikki mallit ovat päivitettäviä ohjelmoitavaan ohjaimeen ja Ethernet-yhteyteen, joka tarjoaa yksinkertaisen käytön ja ohjauksen.

XiAn LIB Environmental Simulation Industry

Website: https://www.lib-industry.com

Email: info@lib-industry.com

Telphone: +86 (0)29 68918976 

Whatsapp/Wechat: +86 187 0087 5368 

Skype: Serena_libShare in All Languages

My Other Articles

බෙන්ච්ටෙට් උෂ්ණත්ව ආර්ද්රතාවය පරීක්ෂක මණ්ඩලයේ බණ්ඩක්තුර පාරිසරික පරීක්ෂණ මණ්ඩලය, කුඩා පරීක්ෂණ

උෂ්ණත්ව ආර්ද්රතාවය පරීක්ෂා කුටි උෂ්ණත්ව හා ආර්ද්රතාවය පරිසරයන් අනුකරණය කිරීම සඳහා කුඩා, බෑ