gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 YouTube多频道群控软件 外甩计划 谷歌系平台 谷歌系网站 Youtube多语种营销 谷歌系推广平台 以外商母语营销 主页 官网 外贸推广 外贸甩手掌柜计划 首页 网址 外贸营销 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 谷歌系三剑客 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Hungarian  Ip55 homokpor mesterséges pormentesítő eszközgyártó gyárIp55 homokpor mesterséges pormentesítő eszközgyártó gyár

Az IP5X IP6X homok és por IP tesztkamrák kapacitása 800 liter, 1000 liter, 1500 liter és 2000 liter. Figyelembe véve, hogy egyes minták kisebbek és kisebbek, úgy terveztünk és gyártottunk kisebb porkamrákat és nagyobb por behatolási tesztkamrákat.

Homok- és porkamrák készülnek a por és homok körülményeinek szimulálására. Ezeket a porvizsgálati kamrákat arra használják, hogy teszteljék az autó- és elektronikai alkatrészek tesztelésének expozícióját szélsőséges környezeti feltételek mellett a terméktömítés érvényesítése érdekében.

A légáramlás az alulról felfelé kering, a port keringő fúj, és a port a porok körül préseli. Minden modell programozható vezérlőre és Ethernet-hozzáférésre frissül, amely egyszerű kezelést és vezérlést biztosít.

XiAn LIB Environmental Simulation Industry

Website: https://www.lib-industry.com

Email: info@lib-industry.com

Telphone: +86 (0)29 68918976 

Whatsapp/Wechat: +86 187 0087 5368 

Skype: Serena_libShare in All Languages

My Other Articles