gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 YouTube多频道群控软件 外甩计划 谷歌系平台 谷歌系网站 Youtube多语种营销 谷歌系推广平台 以外商母语营销 主页 官网 外贸推广 外贸甩手掌柜计划 首页 网址 外贸营销 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 谷歌系三剑客 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Slovenian  Ip55 Sand Dust umetno prašno najzahtevnejši proizvajalec naprave tovarneIp55 Sand Dust umetno prašno najzahtevnejši proizvajalec naprave tovarne

IP5X IP6X testne komore za pesek in prah imajo kapaciteto 800 litrov, 1000 litrov, 1500 litrov in 2000 litrov. Glede na to, da so nekateri primerki manjši in manjši, smo oblikovali in izdelali majhne komore za prah in večje prostore za vdor prahu.

Preskusne komore za pesek in prah so narejene za simulacijo prašnih in peščenih pogojev. Te komore za testiranje prahu se uporabljajo za testiranje izpostavljenosti testa izpostavljenosti avtomobilskih in elektronskih komponent v ekstremnih okoljskih razmerah, da se potrdi tesnilo izdelka.

Pretok zraka kroži navzgor od spodaj, piha v cirkulacijo prahu, kar povzroča prah okoli vzorcev. Vsi modeli so nadgrajeni na programabilni krmilnik in Ethernet dostop, ki omogoča enostavno upravljanje in nadzor.

XiAn LIB Environmental Simulation Industry

Website: https://www.lib-industry.com

Email: info@lib-industry.com

Telphone: +86 (0)29 68918976 

Whatsapp/Wechat: +86 187 0087 5368 

Skype: Serena_libShare in All Languages

My Other Articles