gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 主页 官网 外贸推广 首页 网址 外贸营销 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Indonesian Javanese  Grosir Kamar Grosir Kelembaban Suhu Pabrik


Grosir Kamar Grosir Kelembaban Suhu Pabrik

Ruang uji lingkungan kanggo modhèl PV (solar panels), siklus freeze kelembapan, lan uji RH panas lembab, kanggo nguji manawa modhèl PV bisa tahan suhu dhuwur kanthi asor lan suhu sing kurang, kanggo nguji keletihan lan kegagalan termal sakwise owahan suhu sing diulang , kanggo ndhedhesake modul PV stres termal sing ana ing kahanan dhuwur asor lan kemampuan resistance jangka panjang kanggo penetrasi kelembapan. Kamar uji iki digunakake ing panel penguji surya.

Model beda ngidini sampeyan milih ukuran, konfigurasi lan kinerja sing cocog karo macem-macem jinis panel solar kanggo metode uji IEC, UL.

XiAn LIB Environmental Simulation Industry

Website: https://www.lib-industry.com

Email: info@lib-industry.com

Telphone: +86 (0)29 68918976 

Whatsapp/Wechat: +86 187 0087 5368 

Skype: Serena_lib



Share in All Languages

My Other Articles