gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 主页 官网 首页 网址 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Indonesian Sunda  Pabrik Suhu asor Dipaké Wholesalers Kamar


Pabrik Suhu asor Dipaké Wholesalers Kamar

chamber test Lingkungan nyaéta pikeun modul PV (panels solar) Ngabuburit termal, siklus freeze asor, sarta panas beueus nguji RH, pikeun nguji naha modul PV bisa tahan suhu luhur kalawan asor tur hawa tiis, keur nguji kacapean sarta kagagalan termal sanggeus parobahan suhu-terusan , pikeun mastikeun modul PV stress termal na dihasilkeun dina kaayaan kalembaban anu luhur tur kamampuhan lalawanan jangka panjang keur penetrasi Uap. chamber test ieu loba dipaké dina nguji panels surya.

model béda hayu anjeun milih ukuran, konfigurasi jeung kinerja pikeun nyocogkeun loba rupa panels solar pikeun metode uji IEC, UL.

XiAn LIB Environmental Simulation Industry

Website: https://www.lib-industry.com

Email: info@lib-industry.com

Telphone: +86 (0)29 68918976 

Whatsapp/Wechat: +86 187 0087 5368 

Skype: Serena_lib



Share in All Languages

My Other Articles

40 kraadi niiske temperatuuri niiskuse kontrollseade

40% 2520Kõrge niiskuse temperatuuri niiskuse kontrollseade√√√√√√√√Katsekambrid vastavad IEC 61215, IEC61646, UL-1703 ja sarnastele katsemeetoditele√√√√Termotsükli test - 50 ja 200 tsüklit -40 ℃ kuni + 85 ℃√√√