gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 YouTube多频道群控软件 外甩计划 谷歌系平台 谷歌系网站 Youtube多语种营销 谷歌系推广平台 以外商母语营销 主页 官网 外贸推广 外贸甩手掌柜计划 首页 网址 外贸营销 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 谷歌系三剑客 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Indonesian Sunda  Kepala Dobel Sawar Miter




Kepala Dobel Sawar Miter pikeun profil Aluminium
Sirah motong CNC ganda ningal
Mesin panto témbok aluminium mesin saw
Sirah ningal 1.This ningal ieu mesin angkat Siemens CNC Téhnologi, tiasa sacara otomatis rengse motong ukuran ukuran profil aluminium anu béda.
Dahar sirah sirah 2.Right ngadopsi gerak bal-tim hélik anu luhur, kalayan akurasi sareng stabilitas anu luhur.
3. Mesin ieu tiasa ngasupan séri optimasi panjang data pikeun ngahontal Cutting Teras.
Badan 4.Machine nganggo rak dua tingkat ditingkatkeun, sirah mesin ngarambat sareng ningal sabeulah anu nyayogikeun sadayana ngadorong pituduh garis linier, gerak akurasi tinggi mastikeun akurasi bagian luhur motong.
5.Sanggotaan sistem bantalan diterapkeun dina sistem Dahar anu diimpor, mangrupikeun katepatan anu luhur sareng stabilitas anu saé
6. Spésialisasi High Precision Spindle ngajamin gerak gergaji anu stabil sareng akurasi ngolah tinggi.
7. silinder damping hidrét ngahontal dahar angger sacara gancang, ngatur agul anu mulus, karbida asli dieusian ku bilah anu ku pemprosesan sareng akurasi tinggi.
8. Bisa dipotong dina sudut sanésna.
9. panutup pelindung otomatis
10. Workbench parantos ngikis otomatis ngiringan jalur jalan, anu gampang pikeun ngabersihan mesin.



Contact :


Contact Person : Steve Song

Mobile Number : +86 18653161193

Whatsapp /WeChat :+86 18653161193

E-mail: steve@sinonmachine.com

            info@sinonmachine.com

Website : www.sinonmachine.com



Contacto :


Persona de contacto: Steve Song

Número de móvil: +86 18653161193

Whatsapp / WeChat: +86 18653161193

Correo electrónico: steve@sinonmachine.com

             info@sinonmachine.com

Sitio web: www.sinonmachine.com



Share in All Languages

My Other Articles

SINON fire hoder PVC vindus

PVC vindussveisemaskin, UPVC vindusdørsveisemaskin√√√√√√√√. Omron PLC fra Japan.√√√√. Andre trykkfunksjon for å sikre sveisestyrken.√√√√. Profesjonelle 4 lags sveisebrett for å møte forskjellige høydeprof