gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 YouTube多频道群控软件 外甩计划 谷歌系平台 谷歌系网站 Youtube多语种营销 谷歌系推广平台 以外商母语营销 主页 官网 外贸推广 外贸甩手掌柜计划 首页 网址 外贸营销 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 谷歌系三剑客 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Indonesian Javanese  Sikat sikat untu Starfish Squeaky Dog, Dolanan Chews Dog-Gigitan sing ora bisa rusak, Persediaan Pet


Iki minangka dolanan chew dog asu laut sing multifungsi.
Wisel sing wis ana bakal nggawe swara wisel nalika asu lagi nyokot dolanan, sing bisa narik kawigaten segawon supaya luwih kepengin dolanan kasebut.
Uga bisa digunakake minangka dolanan reresik untu lan dolanan molar.
Dolanan bentuke laut iki dirancang kanthi lorong grinding untu bergerigi sing kasusun saka benjolan cilik sing gagang.
Nalika asu kasebut gigitan dolanan, luwih becik ngresiki untu lan lisan saka segawon, supaya asu kasebut bisa nyikat untu dhewe.
Ana video tes kerusakan kayata piso lan kampak ing video produk.
Nalika kirik nresep dolanan sing mencerit iki, bisa nggawe swara peluit kanggo narik minat segawon lan supaya asu dolanan kanthi dolanan iki kanthi seneng.
Utamane ing wektu tuwuh, segawon kudu molar untu kanggo ningkatake untu sing sehat.
Produk iki digawe saka bahan TPR, sing diproduksi dening Bayer, Jerman, saengga bisa nahan gigitan segawon kewan jangka panjang.
Dolanan molar segawon iki cocog kanggo segawon kewan 5-100 pon, lan sing duwe omah bisa sesambungan karo kewan ingon kanthi dolanan asu sing ora bisa rusak iki ing njero ruangan lan ruangan.
Materi: TPR
Ukuran Produk: 6,5 * 6.5 * 1.6 inci, 5oz
Paket: 120 pcs saben kothak, 22.2 * 14.17 * 22.83 inci, 46.5 pon



Shandong XiaoGo Pet Supplies Co.,Ltd.

Products: Pet Toys
Location: Linyi City, Shandong Province, China
Website: http://xgmtoy.com

Share in All Languages

My Other Articles

Chidole cha Agalu, Chidole cha Cup Cup

Chingwe: Galu akusewera chidole tsiku lililonse, chomwe chimatha kukulitsa IQ ndikuwonjezera chidwi.Malimba akuwonekera madigiri 360, ndipo mawonekedwe awiri osiyana a molar amayeretsa mano agalu ndi malo osiyanasiyana mkamwa mozama. Kutsami