gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 YouTube多频道群控软件 外甩计划 谷歌系平台 谷歌系网站 Youtube多语种营销 谷歌系推广平台 以外商母语营销 主页 官网 外贸推广 外贸甩手掌柜计划 首页 网址 外贸营销 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 谷歌系三剑客 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Indonesian Sunda  Sikat huntu Anjing Starfish Squeaky, Mainan Ancang-Ancang Anjing nyusut, Perlengkapan Piaraan


Ieu cocooan anjing anjing bentuk multifungsi.
Peluit internal upami aya anjing ngegel cocooan, anu tiasa narik anjing janten langkung resep kana cocooan.
Éta ogé tiasa dianggo salaku cocooan beberesih huntu doggy sareng cocooan molar.
Cocooan ngawangun Starfish ieu dirancang ku huntu ngagiling huntu serrated anu diwangun ku nabrak leutik staggered.
Nalika anjing ngegel cocooan éta, éta tiasa langkung ngabersihan huntu anjing sareng lisan, sahingga anjing tiasa nyikat huntu nyalira.
Aya pidéo uji karusakan sapertos péso sareng kampak dina video produk.
Nalika anak anjing ngegel cocooan ieu, tiasa nyada sora suling pikeun narik minat anjing sareng ngantep anjing maénkeun cocooan ieu kalayan senang.
Utamana dina période pertumbuhan, anjing kedah molar huntu pikeun ngamajukeun kamekaran huntu anu séhat.
Produk ieu didamel tina bahan TPR, dihasilkeun ku Bayer, Jérman, janten tiasa nolak gigitan jangka panjang anjing piaraan.
Dolanan anjing molar ieu cocog pikeun anjing piaraan 5-100 pon, sareng anu bogana tiasa berinteraksi sareng piaraan nganggo cocooan anjing anu teu tiasa dirobih ieu di jero rohangan sareng di luar ruangan.
Bahan: TPR
Ukuran produk: 6,5 * 6.5 * 1.6 inci, 5oz
Pakét: 120 pcs per kotak, 22.2 * 14.17 * 22.83inches, 46.5lbs



Shandong XiaoGo Pet Supplies Co.,Ltd.

Products: Pet Toys
Location: Linyi City, Shandong Province, China
Website: http://xgmtoy.com

Share in All Languages

My Other Articles