gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 YouTube多频道群控软件 外甩计划 谷歌系平台 谷歌系网站 Youtube多语种营销 谷歌系推广平台 以外商母语营销 主页 官网 外贸推广 外贸甩手掌柜计划 首页 网址 外贸营销 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 谷歌系三剑客 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Indonesian Javanese  Dolanan segawon bal Dumbbell, Dolanan segawon interaktif, Dispenser Panganan, Perlengkapan Kewan, Dolanan Chew, sikat untu


Iki minangka dolanan multifungsi kanggo asu, sing kalebu tongkat molar lan rong bal penyebaran panganan.
Produk iki ora mung bisa ngatasi rasa kuwatir segawon, nanging uga bisa ngembangake kecerdasan segawon.
Uga bisa digunakake kanggo mbusak kalkulus gigi segawon liwat fungsi grinding waos dolanan nalika dimainake karo segawon, kanthi nglindhungi kesehatan lisan saka segawon.
Produk iki dirancang dening awake dhewe.
Bal dispensing panganan duwe protrusi molar tertutup 360 derajat, sing bisa digunakake kanthi efektif, saengga bisa ngresiki untune kewan ingon kaya sikat untu manungsa.
Bagean nglereni teken molar lan tonjolan molar jagged disebar kanthi macem-macem ukuran.
Lan saluran molar cuspid sing mentas dirancang wis ngluwihi produk sing padha, sing bisa ngresiki molar, incisor lan tine.
Desain asli saluran grinding waos bisa cepet ngilangi kalkulus gigi lan rereget kanggo njamin kesehatan gigi segawon saben menit lan detik.
Panganan asu utawa cemilan bisa dilebokake ing werni dispensasi panganan kanggo nambah minat asu ing dolanan.
Produk iki uga bisa digunakake minangka dolanan tug-of-war kanggo rong asu kanggo dolanan interaktif sekaligus, sing bisa ningkatake luwih nyenengake, olahraga lan ningkatake fitness fisik.
Materi : TPR
Ukuran Produk: tongkat molar: 5,9 * 2 inci / bal molar: 3,1 inci, 8,1 oz
Paket: 70 pcs per kothak, 18,7 × 18,7 × 19,88 inci, 45,64 lb



Shandong XiaoGo Pet Supplies Co.,Ltd.

Products: Pet Toys
Location: Linyi City, Shandong Province, China
Website: http://xgmtoy.com

Share in All Languages

My Other Articles