gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 YouTube多频道群控软件 外甩计划 谷歌系平台 谷歌系网站 Youtube多语种营销 谷歌系推广平台 以外商母语营销 主页 官网 外贸推广 外贸甩手掌柜计划 首页 网址 外贸营销 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 谷歌系三剑客 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Indonesian Sunda  E-6012-TE2 pompa cai coil otomatis pungkal mesin |




runtuyan produk:
runtuyan Mesin ieu: 12axis (E-6012) stundard,
 6 sumbu (E-1206), 8 sumbu (E-8008), 10 sumbu (E-7010), 16 sumbu (E-4516).
fitur Produc:
 The novél design penampilan streamline, basajan jeung dipercaya, ci jeung struktur nu lumrah, beradaptasi ka ciri lingkungan gawé tina kuat, akurasi tinggi;
 runtuyan ieu mesin pungkal maké versi panganyarna tina panalungtikan sarta pamekaran kinerja tinggi software mesin, layar rampa real-time programming, panganteur operasi ramah-pamaké di ajar, dialog pilihan Inggris, operasi gampang tur basajan ESM; fungsi gudang sandi, nyegah jalma diidinan pikeun ngaropéa program, efisiensi tinggi, pangropéa merenah, kirang faults;
 runtuyan ieu mesin jeung sistem dahar otomatis, sistem soldering otomatis, sistem deteksi otomatis, bisa nyintésis garis produksi automation;
The pungkal produk:
Ngalihkeun trafo catu daya, ee trafo, EI trafo, coil, induktansi, ABS, jeung produk husus
alat pilihan:
alat panto kaamanan (P), loading na alat unloading (L), alat shift nangtung (L-1), kawat alat (T), gunting otomatis aparatur (c), alat atenuasi (S), alat motong otomatis (Q) .

Dongguan ESM Electronic technology Co.,Ltd. 

Add:Hengjiang kengkou Industrial Park,Chashan Town,Dongguan City, Guangdong Province

Contact person:OuYang

TEL:+86-769-86860522

Fax:+86-769-86860523

Mobile:+86-18666478282

Web:http://winding-cn.com/

Email:86418851@163.com


Share in All Languages

My Other Articles