gofair,Global Online Fair,GOFAIR video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing China 全球在线展会 YouTube多频道群控软件 外甩计划 谷歌系平台 谷歌系网站 Youtube多语种营销 谷歌系推广平台 以外商母语营销 主页 官网 外贸推广 外贸甩手掌柜计划 首页 网址 外贸营销 中国 中文客服 美国 展览 美国展览 海外 机械展 五金工业展 展位 境外展会 美国加州硅谷 会展 会员费 展会 全球三大外贸视频站 国际展会 全球 收费 国外会展 多语种 国外展会 海外展会 国际展览 境外 国际 国外 谷歌系三剑客 美国加利福尼亚州 美国加州圣何塞市 展览会 小语种 多语言 美国硅谷 美国加州

 Indonesian Javanese  E-6012-TE2 Otomatis kumparan kumparan air mesin kumparan |




Seri produk:
Seri mesin iki: 12axis (E-6012) stundard,
 6 sumbu (E-1206), 8 sumbu (E-8008), 10 sumbu (E-7010), 16 sumbu (E-4516).
Produc fitur:
 Penampilan novel ngrancang desain, struktur sing prasaja lan dipercaya, kompak lan cukup, supaya bisa adaptasi karo ciri lingkungan kerja sing kuat, akurasi dhuwur;
 Seri mesin nggulung iki nggunakake riset ESM versi paling anyar lan ngembangake piranti lunak mesin dhuwur kinerja, pemrograman wektu nyata layar sentuh, antarmuka operasi pangguna sing mesra pengguna, instruksi opsional Inggris, operasi sing gampang lan sederhana; fungsi panyimpenan tembung, nyegah wong sing ora sah kanggo ngowahi program, efisiensi dhuwur, pangopènan sing trep, kurang kacilakan;
 Seri mesin iki lan sistem pemutihan otomatis, sistem solder otomatis, sistem deteksi otomatis, bisa nggawe jajaran produksi otomatisasi;
Produk tumpukan:
Switching power supply transformer, EE trafo, trafo EI, koil, induktansi, ABS, lan produk khusus
Piranti opsional:
Piranti pintu safety (P), piranti ngundhuh lan mbongkar (L), piranti shift vertikal (L-1), piranti kabel (T), aparatus gunting otomatis (C), piranti pergeseran (S) .

Dongguan ESM Electronic technology Co.,Ltd. 

Add:Hengjiang kengkou Industrial Park,Chashan Town,Dongguan City, Guangdong Province

Contact person:OuYang

TEL:+86-769-86860522

Fax:+86-769-86860523

Mobile:+86-18666478282

Web:http://winding-cn.com/

Email:86418851@163.com


Share in All Languages

My Other Articles